Wie ben ik

Anette Enneking

Mijn naam is Anette Enneking en dit zijn mijn huidige honden:

Labrador Retriever Saartje

Engelse Springer Spaniel Bogie

 

Beide honden zijn op latere leeftijd bij mij gekomen (herplaatsers). Naast het rugzakje dat ze mogelijk uit het verleden al meenemen, heeft verhuizen naar een ander gezin veel impact op een hond. De eerste periode dat je een nieuwe hond in huis hebt, kan lastig zijn. Daar weet ik alles van.  Maar het is dankbaar werk. Met deze twee is het goed gekomen, ze draaien nu lekker in het huishouden mee.

Ik vind het heel leuk om de verschillen tussen beide honden te zien. Saartje doet graag alles op haar gemak, onderzoekt en snuffelt veel en vindt ieder gaatje waar wellicht een muis in kan zitten interessant. Bogie heeft daar geen tijd voor. Hij vliegt van hot naar her en kent maar 1 snelheid: superturbo.